top of page

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

DRANKEN GIJBELS
Paal Industrie (Hoofdzetel)

Schoebroekstraat 63
3583 Paal-Beringen, Limburg

OPENINGSUREN:
MAANDAG - VRIJDAG: 09:00 - 18:00
ZATERDAG: 09:00 - 17:00
ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

DRANKEN GIJBELS

Emiel Van Dorenlaan 62
3600 Genk, Limburg

OPENINGSUREN:
MAANDAG: GESLOTEN
DINSDAG - VRIJDAG: 09:00 - 18:00
ZATERDAG: 09:00 - 17:00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Betalingsmogelijkheden:

GIJBELS DRANKENCENTER
Paal Centrum

Paalsesteenweg 288
3583 Paal-Beringen, Limburg

OPENINGSUREN:
MAANDAG: GESLOTEN
DINSDAG - VRIJDAG: 09:00 - 17:00
ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

prik&Tik Paal-Beringen

Spaarpunten

Eenvoudig sparen

Prik&Tik belast je portefeuille niet met nog maar eens een extra klantenkaart. Bij Prik&Tik spaar je punten en euro’s met je identiteitskaart en die heb je altijd op zak! Eenvoudig toch? Een handig online overzicht op freedelity.be of via de Freedelity app krijg je er gratis bovenop.

Opgelet! Punten sparen, kan je enkel in de winkels, niet via de webshop.

Zo werkt het

Registreer je in de winkel voor het freedelity-programma met je identiteitskaart. Je krijgt een e-mail met je gebruikersnaam en paswoord. Zo kan je op je eigen pagina op freedelity.be checken hoeveel je al gespaard hebt. Bij elke aankoop in een Prik&Tik winkel scoor je nieuwe punten via de speciale ID-kaartlezer.

Aanbiedingen en exclusieve acties

Sparen brengt op

Het spaarprogramma van Prik&Tik is eenvoudig: elke euro die je besteedt, levert een punt op. 500 punten kan je inruilen voor ofwel een waardebon van 5 euro, ofwel een fles wijn ter waarde van 5 euro. De waardebon blijft een maand geldig in de Prik&Tik winkel waar je aankoopt. Je kan ook doorsparen tot je 2500 punten hebt en opteren voor een waardebon van 20 euro bij Vandenborre.

Extra attentie bij je verjaardag

Jarig zijn, levert je extra punten op in het Prik&Tik spaarprogramma. Prik&Tik stuurt je hiervoor een verjaardagsmail. Toon deze mail aan de kassa en je ontvangt 25 extra punten op je aankoop. De mail blijft geldig tot één maand na je happy birthday!

Altijd de juiste kaart op zak

Je identiteitskaart is meteen ook je klantenkaart, makkelijk toch! Jouw uitpuilende portefeuille zal je dankbaar zijn. Je ID wordt gelezen zoals een klantenkaart en de extra punten worden meteen geregistreerd in het Freedelitysysteem. Je puntentotaal kan je checken op je eigen pagina op freedelity.be. Eenvoudig, 100% veilig en met alle respect voor jouw privacy.

Vrijblijvende informatie / offerte

Vul hieronder uw bestelling in

Folder/bestand uploaden

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page