top of page

WIJNHANDEL & CHAMPAGNEHANDEL | RUIM ASSORTIMENT AAN WIJNEN EN CHAMPAGNES AAN EEN STERKE PRIJS-KWALITEIT

Een veelzijdige selectie in fijne wijnen en bubbels: daar drinken we op!

Prik en Tik, daar drinken we eentje op! Maar niet van om het even wat! Sinds Marijke Gijbels zich in ons bedrijf toelegde op het selecteren van kwalitatieve wijnen, is ons assortiment er sterk op vooruit gegaan. Als wijnliefhebber wil zij immers niet liever dan haar passie met ons team, en bovenal met onze klanten delen.

 

Per slot van rekening kan en mag een degelijk drankaanbod, vandaag niet meer zonder een zorgvuldig geselecteerd glaasje wijn. Of deze nu op de wijnkaart van het restaurant zal verschijnen of thuis in de huiskamer zal gedronken worden, elke wijn wordt bij ons zorgvuldig geselecteerd en voorgeproefd. Tenslotte staat wijn voor beleving, genot en plezier. En dat kan zowel thuis als op café, in restaurant of feestzaal.

 

Dankzij onze actieve zoektocht naar vernieuwing, bevinden zich vandaag in onze collectie niet alleen bekende wijnhuizen zoals
Fontannafredda, San Marzano, Paladin, Enate … maar ook wijnen uit de oude en nieuwe wereld en zelfs minder bekende parels uit Roemenië, Slovakije en Hongarije. Net zowel bieden we champagne van een bekend als minder bekend huis aan.

 

In onze winkel, gegroeid tot een echte wijnhandel, kan men niet enkel om advies vragen, ook is er geregeld de mogelijkheid om te proeven. Wie daarentegen zijn of haar smaakpapillen de vrijheid wil laten in een werkelijk ruim aanbod, mag zeker de tweejaarlijkse degustatie niet uit het oog verliezen. Deze proeverijen zijn volledig gratis en bieden vaak een gezellige, ontspannen namiddag waarin een weloverwogen keuze kan worden gemaakt.

 

Wie als gastheer of –vrouw een feestje op het getouw heeft, kan hulp verwachten om een inschatting te maken van de benodigde hoeveelheid. Onder bepaalde voorwaarden, mogen zij zelfs niet-verbruikte wijnen retourneren.

 

Ook onze horecaklanten laten we niet in de kou staan, maar bieden we een uitstekende service waarbij we ernaar streven enkele zorgen bij hen weg te nemen. Zo maken we wijnkaarten op maat, geven we advies bij menu’s en delen we onze visie over prijssetting.

Kortom, particulier of horecaklant, ook voor een lekker glaasje wijn, zit men bij Dranken Gijbels goed!

Wijnhandel Limburg: Wijnen
Wijnen Beringen

Wij zijn exclusief distributeur van babycam in België.

Babycham kopen waar
Party_663.png

MEER INFO OVER ONZE WIJNEN? CONTACTEER DRANKEN GIJBELS

Wijnen in schap

Wijnen aan grote afname? Kleinere prijs.

Hebt u een receptie in het vooruitzicht of plant u een communiefeest, personeelsfeest of ander feest? Dan kunnen smaakvolle wijnen niet ontbreken. Dranken Gijbels verrast u met speciale prijzen bij afname van grote aantallen. Vraag ons gerust om meer informatie. 

TIP: Kom ook zeker eens langs bij Dranken Gijbels in Paal-Beringen (Limburg) voor onze jaarlijkse wijndegustaties!

HEBT U EEN GROTE DORST TE LESSEN? BESTEL SNEL BIJ DRANKEN GIJBELS!

bottom of page